Blog despre culturism

Dedicated Nutrition YEAAH Aminos | Aminoacizi esentiali pentru crestere in masa musculara

luni, 8 iulie 2019

Dedicated Nutrition YEAAH Aminos | Aminoacizi esentiali pentru crestere in masa musculara

YEAAH este un supliment de ultima generatie pentru performanta, refacere musculara, un potentiator de volum muscular pentru consum in timpul & dupa antrenament, un supliment care sustine cresterea in masa musculara. 

Cei de la Dedicated Nutrition nu au fost zgarciti in alegerea ingredientelor, care sunt in concentratii cu cea mai mare eficienta – BCAA & aminoacizi esentiali 100% vegani. Ceea ce este si mai extraordinar este ca au introdus ingrediente care iti vor transforma performantele sportive in sala si in afara ei. 

De la hidratare la pompare, YEAAH te sustine pana la capat! Cand a fost ultima oara cand antrenamentul tau a fost atat de intens incat te-a facut sa exclami “Yeaah!” in sala de forta? Acum poti sa o faci, cu suplimentul YEAAH

Faptele vorbesc de la sine: 
• formula intra-workout all-in-one de ultima generatie 
• formula complet transparenta 
• cu continut de electroliti 
• cu adaos de citrulina pentru pompare 
• concentratii mari 
• arome delicioase: Blue Raspberry, Exotic Fruit, Grape Bubblegum 
• aproape 5 gramde BCAA per cupa 
• fara stimulanti si fara calorii 
• 100% vegan BCAAs 

Ce se poate spune despre cei trei aminoacizi din BCAA – leucina, izo-leucina si valina – mai mult decat ca joaca un rol critic asupra performantei, refacerii musculare si rezistentei la efort? 

YEAAH contine aproape 5 grame de BCAA per masura, ceea ce reprezinta dozajul perfect, demonstrat de cele mai multe studii in domeniu. 
Astragin® Mineralul favorit al oricarui sportiv – dintr-un motiv foarte bun. Magneziul are legatura cu reducerea oboselii musculare si mentinerea contracturilor musculare la un nivel normal. 
L-Citrulina Acest aminoacid extraordinar ofera pompare maxima, in timp ce dozeaza nivelul de oxigen din organism, imbunatateste sinteza proteica si performantele sexuale. Cei de la Dedicated Nutrition au folosit in continutul suplimentului YEAAH citrulina pura pentru a imbunatati efectele sale. 
Taurina Printre multele sale functii, taurina imbunatateste forta musculara si hidrateaza celulele musculare. Iti mentine rezistenta la un nivel optim in timpul exercitiilor intense, in timp ce alunga stresul oxidativ. Creste nivelul natural de testosteron din organism. Imbunatateste oxidarea grasimilor & valorifica consumul de BCAA. Electroliti In timpul exercitiilor, corpul nostru foloseste electroliti. Acestia sunt cruciali pentru multi sportivi din orice ramura pentru ca mentine organismul hidratat. 
Magneziu Un alt mineral favorit al sportivilor – Reduce oboseala musculara si sustine sanatatea. 
EAAs Aminoacizii esentiali sunt numiti simplu, asa: esentiali. Corpul nostru are nevoie de ei pentru a supravietui. YEAAH contine spectrul complet in concentratii mari pentru a-ti atinge obiectivele, indiferent de sportul practicat. S-a folosit un raport specific intre aminoacizi variati pentru a imbunatati utilizarea fiecaruia dintre ei, astfel incat sa ajungi la rezultatele dorite. 

Ceea ce evidentiaza YEAAH de alte suplimente este intocmai sinergia dintre ingrediente. Fiecare ingredient are exact concentratia potrivita, colaborand in perfecta armonie cu fiecare dintre celelalte ingrediente. YEAAH iti ofera rezultatele cele mai bune.