Despre noi

Mega Proteine − magazin online de suplimente nutritive, un proiect care a luat nastere din pasiune pentru sport, cu dorinta de a promova un stil de viata sanatos si activ.

Cine suntem? Compania SC Vita Line Sport SRL (Mega Proteine, cum ne cunoaste majoritatea) a intrat pe piata suplimentelor din Romania in 2008. Cu toate acestea, echipa noastra este tanara si formata din sportivi cu activitate in domeniile fitness & culturism, powerlifting, atletism, specialisti in IT, marketing si vanzari. Fiind la randul nostru consumatori de suplimente nutritive, suntem la curent cu toate noutatile de pe piata si dorim sa iti transmitem din experienta noastra. Nu ne crede pe cuvant! Testeaza-ne!

Calitate fara compromisuri. Mega Proteine comercializeaza proteine si suplimente nutritive cu o reputatie impecabila si numeroase premii internationale. Inainte de orice altceva, ne asiguram ca punem la dispozitia clientilor nostri doar suplimente care au trecut testul calitatii premium.

Cele mai bune suplimente nutritive + antrenamente adecvate + nutritie sanatoasa = CELE MAI BUNE REZULTATE. Mega Proteine este distribuitor exclusiv de suplimente nutritive Optimum Nutrition, BSN, Isopure, Muscle Line, Dedicated Nutrition si Slim N Time in Romania.

Servicii. Satisfactia clientilor. Dorim ca toti clientii Mega Proteine sa fie consumatori multumiti. De aceea, ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in toate domeniile in care activam. Daca esti nemultumit de serviciile noastre, asteptam sugestiile tale la adresa de email info[@]megaproteine.ro (fara paranteze patrate). Parerea ta este deosebit de importanta pentru noi.

Mega Proteine pune la dispozitia ta un serviciu GRATUIT de consultanta in domeniile: suplimente nutritive, nutritie si programe de antrenament. Colegii nostri, antrenori si nutritionisti, sunt activi pe chat, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00.

De asemenea, toate comenzile plasate online sunt confirmate telefonic. Colegele noastre de la departamentul de confirmari te vor contacta in cel mai scurt timp posibil de la data plasarii comenzii.

Daca intampini greutati in plasarea comenzilor, ai vreo sugestie sau vreo problema cu comanda, ne poti scrie la adresa de email info[@]megaproteine.ro (fara paranteze patrate) sau contacta telefonic la numarul 0359 / 889 413. Orice problema va fi rezolvata in timp util. Aceasta este o promisiune!

Daca ai ajuns cu lectura pana in acest punct, cel mai probabil esti sportiv, amator sau profesionist, pasionat si consumator de suplimente nutritive sau o persoana care ia sanatatea si sportul in serios. Inseamna ca esti de-al nostru si, pentru asta, iti multumim!

Mega Proteine sustine performanta!