Castiga un BMW seria 3 Sedan! Mega Proteine sustine performanta!

Castigatorul autoturismului BMW Seria 3 Sedan este CASIAN PODARELU, din localitatea Teius, judetul Alba!

Stabilirea castigatorului a avut loc vineri, 23 decembrie 2016, prin tragere la sorti electronica, realizata prin intermediul platformei www.tragerilasorti.ro, conform Regulamentului concursului.

Comisia a fost formata din: un reprezentant al Organizatorului (Mega Proteine / SC Vita Line Sport SRL), un avocat si un consultant tehnic.

Felicitari! Multumim tuturor celor ce s-au inscris in aceasta Campanie!

Master Card
Master Card Secure
Master Card Secure

Iti multumim ca iti cumperi suplimentele de pe megaproteine.ro! Pentru ca ai ales sa iti plasezi comanda pe site-ul nostru, Mega Proteine iti ofera ocazia de a castiga un autoturism BMW seria 3 Sedan!

Master Card Secure

Regulile si conditiile de participare la acest concurs sunt foarte simple:

  • Pentru fiecare 100 de lei cheltuiti pe site-ul megaproteine.ro, in perioada 4 iunie - 7 decembrie 2016, vei acumula automat o sansa de castig la tragerea la sorti pentru BMW-ul seria 3 Sedan. Intra in concurs orice comanda de minim 100 de lei (fara transport).
    Daca plasezi mai multe comenzi si / sau de valoare mai mare, beneficiezi de sanse de castig multiple.
  • Indiferent daca ai plasat comanda online, telefonic sau ai cumparat din magazinul nostru din Oradea, poti acumula sanse de castig. Orice comanda nepreluata, refuzata sau anulata de catre client, suprima automat sansele obtinute initial prin plasarea si validarea acesteia.
  • Pot participa toti cei care au implinit 18 ani pana in 4 iunie 2016, ziua inceperii concursului.
  • Iti poti verifica oricand rapid si usor sansele de castig acumulate, accesand link-ul www.megaproteine.ro/verificare-sanse. Sansele se calculeaza automat doar dupa ce comenzile au fost confirmate telefonic.
  • Perioada de desfasurare a Campaniei este 4 iunie, ora 00:00 - 7 decembrie 2016, ora 23:59. Asta inseamna ca toate comenzile cu valoare minima de 100 lei, plasate in aceasta perioada, se incadreaza in concurs.
  • Stabilirea castigatorului va avea loc prin tragere la sorti electronica prin intermediul site-ului www.tragerilasorti.ro. Desi concursul se incheie in data de 7 decembrie 2016, tragerea la sorti va fi efectuata in data de 23 decembrie 2016, datorita politicii de retururi (de 14 zile calendaristice). Numele castigatorului va fi anuntat in termen de maxim 5 zile de la validare (detalii in regulament, Art. 6.4) pe site-ul www.megaproteine.ro/concurs si pe alte canale media (Facebook, etc).

* Regulamentul concursului poate fi consultat in intregime aici.

Mult succes!

* Pentru orice nelamurire sau informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi la unul din numerele de telefon din Contact.