Termeni si conditii

Acest website apartine companiei SC Vita Line Sport SRL, persoana juridica cu sediul social in Oradea, strada Viilor, nr. 44A, cu numar de ordine la Registrul Comertului J05/2919/2007, cod unic de inregistrare fiscala RO22771510.

Prin accesarea site-ului www.megaproteine.ro sau prin orice altfel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligat sa respectati termenii de mai jos. Mega Proteine isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nicio notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci NU ar trebui sa utilizati acest website.

Garantii

Produsele comercializate de Mega Proteine (SC Vita Line Sport SRL) nu beneficiaza de garantie, fiind produse consumabile. SC Vita Line Sport SRL garanteaza ca produsele comercializate pe site-ul www.megaproteine.ro sunt produse originale. Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator (SC Vita Line Sport SRL), conform legislatiei in vigoare. Exista o perioada de timp intre 6 si 2 ani, prin care vanzatorul garanteaza ca bunul oferit este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/ comerciala. Aceasta poate fi mai mica, egala sau mai mare si nu face obiectul defectiunilor tehnice. Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului (SC Vita Line Sport SRL) lipsa de conformitate a produsului.

Declinarea responsabilitatii

In cazul in care pretul bunului sau unele caracteristici ale acestuia au fost introduse gresit in baza noastra de date sau sunt afisate gresit, iar livrarea nu a fost inca efectuata, compania SC Vita Line Sport SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea bunului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita. Imaginile bunurilor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar bunurile livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie. Compania nu percepe clientului nicio taxa suplimentara la cumpararea bunului. Pentru orice taxa perceputa in plus, va puteti adresa imediat la adresa de e-mail info@megaproteine.ro sau la numarul de telefon 0259.46.45.44.

Obligatiile dvs de inregistrare

In utilizarea serviciului de inregistrare, dvs. trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs, iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a actualiza aceste informatii. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dvs, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Securitatea datelor personale

Datele personale care sunt furnizate de dvs vor fi folosite doar in modul in care a fost declarat in Politica de confidentialitate.

Inregistrarea ca membru. Parola

In momentul inregistrarii ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (care va fi adresa dvs de e-mail) si o parola. Accesul dvs la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de aceasta parola, de aceea va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui parola (Mega Proteine nu va va cere niciodata sa va dezvaluiti parola). Se poate inregistra ca membru orice utilizator care are varsta de peste 16 ani sau persoana juridica. La sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului dvs, trebuie sa va amintiti sa dati „Log out”. In cazul in care observati ca cineva va utilizeaza contul va rugam sa ne comunicati de urgenta printr-un e-mail la adresa info@megaproteine.ro. Puteti in orice moment sa cereti stergerea contului dvs. In acest caz vom sterge toate datele dvs personale si datele de identificare care au fost stocate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului, cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, e-mail, telefon sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.

Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre client si Mega Proteine (SC Vita Line Sport SRL), acestea nefiind transmise catre terte persoane.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

Pentru utilizarea contului si a parolei personale intreaga responsabilitate le revine clientilor, Mega Proteine (SC Vita Line Sport SRL) fiind exonerata de orice raspundere cu privire la confidentialitatea acestor date. Prin inregistrare, clientilor le revine obligatia de a furniza in mod corect si complet datele solicitate.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii Mega Proteine (SC Vita Line Sport SRL) beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata spre Mega Proteine (SC Vita Line Sport SRL) la sediul si adresa de e-mail mentionate la rubrica de contact.

Proprietate intelectuala

Intreg continutul site-lui www.megaproteine.ro - imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - precum si alte materiale trimise dvs prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs prin orice alta metoda, sunt proprietate www.megaproteine.ro (SC Vita Line Sport SRL) si a furnizorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea contintului fara a tine cont de reglementarile din sectiunea de mai jos - Utilizarea continutului - atrage dupa sine pedepse conform legilor in vigoare.

Utilizarea continutului

Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul www.megaproteine.ro doar pentru utilizarea dvs personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul www.megaproteine.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea Mega Proteine (SC Vita Line Sport SRL):

  • Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului www.megaproteine.ro.
  • Reproducerea sau stocarea continutului www.megaproteine.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
  • Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.megaproteine.ro asupra continutului www.megaproteine.ro.

Cererile de utilizare a continutului www.megaproteine.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: info@megaproteine.ro.

Frauda

Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul www.megaproteine.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza www.megaproteine.ro va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.