Blog despre culturism

Importanta conditiei fizice bune | Programe de antrenament

joi, 6 februarie 2020

Importanta conditiei fizice bune | Programe de antrenament

O persoana care este in forma fizica buna isi va trai viata la potentialul maxim. Conditia fizica si mentala joaca roluri importante in vietile noastre, iar persoanele care sunt fit fizic sunt, de asemenea, mult mai putin preduspuse la boli. 

Ce inseamna fitness? Cand spui „fitness” nu te referi doar la a fi fit din punct de vedere fizic, dar te referi, de asemenea si la starea mentala. Daca o persoana este fit, dar mental este tulburata, ea nu va fi capabila sa functioneze optim. Fitnessul mental poate fi atins doar atunci cand corpul tau functioneaza bine. Iti poti relaxa mintea si elimina stresul prin exercitii regulate si prin un regim alimentar corespunzator. 

De ce este important sa fii in forma fizica buna? Persoanele fit sunt mai sanatoase si capabile sa isi mentina greutatea optima. De asemenea, au un risc mult mai mic de a face boli cardiace sau de a se imbolnavi. Pentru a mentine o stare a mintii relaxata, persoana trebuie sa fie activa fizic. O persoana in forma fizica-mentala buna este suficient de puternica sa faca fata urcarilor si coborasurilor din viata si nu este afectata atunci cand au loc schimbari drastice. 

Cum poti deveni mai fit decat esti? Sa fii fit necesita o schimbare in stilul de viata. Va trebui sa te axezi pe antrenamente regulate si sa mananci mai sanatos. Prin evitarea mancarurilor junk, bauturilor carbogazoase, obiceiurilor nesanatoase, precum fumatul si consumul de alcool, prin a te odihni suficient, vei fi in stare sa iti atingi obiectivul de a fi in cea mai buna forma fizica-mentala. Prin simpla eliminare a alimentelor nesanatoase, ii vei ingadui corpului tau sa se detoxifieze si sa devina mai puternic. Asigura-te ca stai suficient de mult timp la soare si la aer proaspat si ca iei parte la activitati sanatoase. Pescuitul, ciclismul, inotul, drumetiile si chiar pasele cu copiii tai ar trebui sa faca parte din stilul tau de viata. Mega Proteine a alcatuit pentru tine programe de antrenament complete, in functie de obiectivele pe care le ai. 

Gasesti aici toate programele de antrenament pentru barbati. 

(articol Health Status)