Blog despre culturism

Linia de suplimente Animal, marca Universal Nutrition

marți, 28 ianuarie 2020

Linia de suplimente Animal, marca Universal Nutrition

Universal Nutrition ofera suplimente de top create pentru culturisi si alti sportivi din toata lumea inca din 1977. 1977 – Compania-parinte, Universal Nutrition, este fondata in Linden, New Jersey, USA. La scurt timp, fabrica se muta la New Brunswick, NJ, unde ramane pana in prezent. Chiar daca timpul trece anumite idealuri nu se demodeaza niciodata. Onestitatea. Integritatea. Respectul. Acestea sunt valorile care stau la baza solida pe care cei de la Universal Nutrition si-au construit succesul. 

Linia Animal a inceput sa se dezvolte in anul 1983. Istoric: In 1983 s-a lansat linia Animal, odata cu crearea produsului de renume, Animal Pak

Fidel radacinilor sale albastre din Jersey, Animal a fost in primul rand o companie de familie. S-a dedicat educarii, inspirarii si sustinerii culturistilor si halterofililor in formare din toata lumea cu suplimente nutritive performante. Animal se mandreste cu faptul ca depinde de cei care cer mai mult de la ei insisi in fiecare zi. Este vorba de standardul de excelenta la care aspira fiecare in mod constant. 

Daruire: Aceasta nu e o fantezie pasagera. Sau un hobby. Este ceea ce sunt cei de la Animal. Si este angajamentul de o viata. 

Viziune: Au mers pe drumul cel mai putin umblat. Si in aceasta calatorie au descoperit cu adevarat care este destinatia lor. 

Modestie: Fierul nu iarta. Trebuie sa nu incetam sa ne comparam cu cel care eram ieri. E singurul om cu care putem face comparatie. 

Continuitate: Inca din prima zi de viata in 1983, Animal Pak a avut aceeasi misiune… Sa fie pus la treaba. In fiecare zi. 

Produsele Animal si categoriile din care fac parte: Animal Pak | Vitamine & minerale / Performanta: Animal Pak a fost conceput in 1983 pentru a suplini nevoile celor mai exigenti sportivi de pe planeta. Animal Pak este mai mult decat un complex de multivitamine, este baza de incredere pe care cei mai dedicati sportivi si-au construit regimurile alimentare. 

Animal Flex | Incheieturi & ligamente: Sportivii seriosi se lupta in sala de forta in fiecare zi. Acest sport de fier este istovitor, dificil si repetitiv. Nu este o escapada din realitate. Vei fi obosit, te vei rani, vei simti durere. Modul in care te refaci, cum raspunzi, cum te recuperezi si cum confrunti durerea va determina cat de puternic esti, cat de mult ai progresat si cat esti de competitiv. Ca sa ai rezultate, trebuie sa gandesti maratonic, nu sprintic. Trebuie sa dai aceeasi importanta antrenamentelor, precum locului de munca. Animal Flex a fost conceput special pentru a-ti proteja cartilajele si ligamentele. Niciun alt supliment pentru incheieturi nu are atatea premii cate are Animal Flex. De ce? Pentru ca ai rezultate atunci cand il consumi. Animal Flex a schimbat vietile sportivilor din toata lumea. 

Animal Stak si Animal M-Stak | Pre-Workout / Performanta: Pentru cei mai multi dintre noi, nu a fost dificil sa ne transformam rapid corpurile si stilul de viata. Provocarea a venit atunci cand am stagnat in cresterea in masa musculara, atunci cand ne-am plafonat. Pentru multi, punctul de cotitura a fost atunci cand antrenamentul a avut un final neceremonios. Dar pentru cei care s-au indragostit prea tare de acest sport pentru a da inapoi, cei de la Animal s-au dedicat in mod serios sa patrunda dincolo de aceasta plafonare. Acest imbold a condus la nasterea formulei anabolice, Stak si M-Stak

Animal Nitro | Aminoacizi: „Refacere” - acesta e numele jocului. Esti atat de bun, precum ti-e refacerea. Antrenamentele dure, greutatile mari, programele stricte de dieta, toate inseamna foarte putin daca organismul tau nu se reface si nu repara tesuturile musculare distruse. Greutatile sunt doar un catalizator. Proteinele si aminoacizii, atunci cand sunt procesati corect si eficient, pot dezvolta tesuturile musculare. Animal Nitro este primul si singurul supliment care contine ratiile corecte de aminoacizi. 

Animal Pump | Pre-Workout: Cei de la Animal „urmaresc” pomparea la fel de mult ca tine. Atunci cand esti in sala de forta, pomparea este cea care te face sa te simti in viata. Asta determina si indragostirea de acest sport. Nu se compara cu nimic. Animal Pump are o formula incapsulata, ofera volum muscular si imbunatateste performantele sportive. 

Animal Test | Protestosteron / Performanta: „Testosteron” - numele jocului atunci cand vine vorba de masa musculara si forta. Animal Test este un produs complex care sustine cresterea in masa musculara, forta si pompare. 

Animal PM | Refacere / Performanta: Fara odihna nu exista rezultate. Dupa cum ti s-a mai spus, esti la fel de bun, precum ti-e refacerea. Nici chiar cele mai dure antrenamente din lume nu inseamna mult daca nu respecti factorii refacerii – consumul alimentelor integrale, suplimentarea si, de multe ori, necesitatea care este scapata din vedere, somnul. Alaturi de regimul alimentar, somnul este cel mai important element pentru progres. Atunci are loc refacerea, cresterea de noi tesuturi musculare. Animal PM promoveaza relaxarea, maximizeaza refacerea si sustine procesul anabolic. 

Animal Cuts | Slabire & definire: Animal Cuts tinteste multe aspecte ale procesului de definire. Include 8 complexe: (1) termogenic, (2) metabolic, (3) tiroidic, (4) diuretic, (5) nootropic, (6) inhibitor al cortizolului, (7) apetitului si (8) biodisponibilitatii. 

Suplimentele nutritive Animal sunt disponibile pe www.megaproteine.ro