Blog despre culturism

Aminoacizii ON Gold Standard BCAA Train + Sustain

marți, 13 decembrie 2016

Aminoacizii ON Gold Standard BCAA Train + Sustain

Informatii de baza: 
Produsul Gold Standard BCAA Train & Sustain se bazeaza pe o combinatie de aminoacizi (cu electroliti) de inalta calitate care sustin muschii si sistemul imunitar la cerintele de performanta ale consumatorului. 

Gold Standard BCAA Train + Sustain: 
• este testat pentru substante interzise 
• creste imunitatea organismului 
• reduce oboseala 
• contine 5 gr de BCAA 
• contine 250 gr de Wellmune 
• contine 200 gr de Radiola Rosea (extract) 

Alte informatii: 
• Vitamina C contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, atat in timpul, cat si dupa antrenamentul fizic. 
• Magneziul contribuie la functionarea corecta a sistemului muscular. 
• Magneziul in combinatie cu vitamina C reduce oboseala si extenuarea. 

Recomandari: 
• Acest produs este recomandat de Optimum Nutrition, marca cu renume mondial in domeniul suplimentelor datorita celui mai vandut produs, WGS100%. 
• Disponibil intr-o gama variata de arome, Gold Standard BCAA este usor, racoritor si simplu de administrat. 
• A fost testat pentru substante interzise. 
• Contine 5 gr BCAA din care 2.6 gr leucina, 1.2 gr de izoleucina si 1.2 gr de valina. 
• Contine vitamina C, importanta in sustinerea sistemului imunitar. 
• Contine magneziu care ajuta la dezvoltarea si buna functionare a sistemului muscular. 
• Combinatia de vitamina C si magneziul reduce oboseala si combate epuizarea. 

Cele mai frecvente intrebari legate de Gold Standard BCAA Train + Sustain: 

1. Cum si cand se foloseste? Se amesteca 2 cupe de GS BCAA in 350 ml de apa rece. Se ia cu inghitituri mici in timpul antrenamentului. 
2. Cand trebuie administrat? E important ca GS BCAA sa fie administrat in timpul antrenamentului. 
3. Pot lua mai mult de 2 cupe la o servire? Doza recomandata de catre producator este de o servire pe zi, adica 2 cupe de BCAA. Nu va incurajam sa depasiti doza zilnica recomandata. 
4. Cui se adreseaza acest produs? Acesta este un produs de calitate superioara si este recomandat tuturor celor care vor rezistenta, anduranta musculara, atat in timpul, cat si dupa antrenamentul fizic. 
5. Care sunt aromele disponibile la acest produs? Sunt 3 arome diferite: cola, mar-para, capsune-kiwi si zmeura-rodie
6. Care sunt beneficiile administrarii suplimentului GS BCAA Train + Sustain? • Prin aportul de vitamina C se mentine o buna functionare a sistemului imunitar, atat in timpul, cat si dupa antrenamentul fizic. • Magneziul contribuie la functioanarea normala a sistemului muscular. • Magneziul si vitamina C reduc oboseala si combat epuizarea. 
7. De ce este GS Bcaa diferit si superior altor produse asemanatoare de pe piata suplimentelor? (Atuurile acestui produs) 
GS BCAA este un produs de o calitatea superioara, deoarece are la baza o formula unica care contine ingrediente stimulatoare, revolutionare dovedite stiintific. Aceste ingrediente sunt Rhodiola Rosea si Wellmune, care stau alaturi de cele 5g de BCAA, vitamina C, magneziu si un amestec de electroliti. Atunci cand organismul consuma 2-3 g de leucina in timpul exercitiului fizic, sinteza proteică este stimulata la maxim, iar noul GS BCAA vine sa echilibreze balanta. 
• Este un produs usor, racoros, disponibil in diverse arome si foarte simplu de administrat. 
• Este un produs marca Optimum Nutrition, un brand de renume mondial datorita celui mai vandut produs, Gold StandardWhey 100%. 

8. Ce este acest ingredient Wellmune? Este un extract natural de drojdie numit beta glucan, un derivat al drojdiei folosita in panificatie (Saccharomyces cerevisiae), acesta fiind un puternic imunostimulator. 
9. Ce este Rhodiola rosea? Rhodiola este o planta al carei extract este folosit, din timpuri stravechi, pentru a reduce efectele minore si de lunga durata a extenuarii care poate duce la epuizare si oboseala cronica . 
10. Care sunt ingredientele active (compozitia nutritiva) ale suplimentului GS BCAA Train + Sustain. Bcaa Train & Sustain este singurul produs care contine extractul de Rhodiola rosea si Wellmune, alaturi de vitamina C, magneziu, aminoacizi (BCAA) si electroliti. 
11. Suplimentul contine alergeni? Acest produs contine soia sub forma de emulgator in amestecul de aminoacizi (BCAA). Mai poate contine urme de lapte, gluten, oua, nuci si alune, deoarece acest produs a fost fabricat in aceeasi unitate in care au fost procesate si alte produse cu continut de alergeni. In concluzie, la fabricarea acestui produs nu au fost folosite ingrediente cu continut alergen. 
12. Este BCAA Train + Sustain potrivit si pentru vegetarieni? Da, acest produs poate fi consumat si de catre vegetarieni! 

Glosar: 
BCAA: Acest lant ramificat de aminoacizi (BCAA) are in compozitie: leucina, izoleucina si valina – aminoacizi esentiali, care stimuleaza si participa in sinteza proteica. 
Rhodiola rosea: Rhodiola este o planta al carei extract este folosit pentru a reduce efectele minore si de lunga durata a extenuarii care poate duce la epuizare. 
Wellmune: Este un extract natural de drojdie numit beta glucan, un derivat al drojdiei folosita in panificatie (Saccharomyces cerevisiae), acesta fiind un puternic imunostimulator. 
Vitamina C: Vitamina C (acidul ascorbic) este o vitamina solubila in apa, esentiala atat pentru oase puternice, dar si pentru a ajuta sistemul imunitar in lupta impotriva infectiilor. 
Magneziu: Magneziul este un mineral care joaca un rol important in sistemul enzimatic al organismului. Acesta regleaza o multitudine de reactii biochimice in organism, printre care se includ sinteza proteica, functiile musculare si nervoase, glucoza din sange si presiunea arteriala. Totodata este responsabil pentru producerea energiei si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. 
Potasiu si clorura de sodiu: Acest doua minerale au mai multe functii. In primul rand, indeplinesc rolul electrolit. Electrolitii sunt vitali in mentinerea echilibrului fluidelor in organism, iar in al doilea rand asigura functionarea normala si corecta a muschilor si a sistemului nervos. 

(articol Optimum Nutrition)