Blog despre culturism

Mirosul neplacut al picioarelor – cauze si solutii naturale pentru combaterea acestuia

luni, 5 decembrie 2016

Mirosul neplacut al picioarelor – cauze si solutii naturale pentru combaterea acestuia

Cauza mirosului neplacut al picioarelor este acumularea de transpiratie, iar aceasta poate fi diminuata printr-o buna ingrijire personala si utilizarea de deodorante spray pentru special create pentru picioare. 

Picioarele au mai multe glande sudoripare decat orice alta parte a corpului, iar aceste glande produc transpiratie in mod regulat pe tot parcursul zilei pentru a mentine pielea supla.  
Pantofii si sosetele impiedica evaporarea transpiratiei, formand, in schimb, un mediu umed si intunecat - un mediu perfect in care bacteriile se pot dezvolta in voie. Pe masura ce bacteriile descompun picaturile de transpiratie, picioarele incep sa miroasa. In ceea ce priveste gasirea unui raspuns natural la mirosul neplacut al picioarelor, ingredientul cheie din compozitia oricarui spray pentru picioare este citratul de trietil, un puternic agent dezodorant. Acest ingredient este 100% natural, biodegradabil si un antioxidant eficient care impiedica dezvoltarea bacteriilor cauzatoare de miros, diminuand astfel mirosul neplacut al picioarelor. De asemenea, daca doresti sa iti mentii picioarele suple si hidratate, uita-te dupa deodorantele spray care contin ingrediente precum aloe vera, iar daca doresti sa ameliorezi senzatia de picioare obosite, uita-te dupa ingrediente precum extract din scoarta de salcie – cunoscut si sub denumirea de „aspirina vegetala” datorita abilitatii acesteia de a trata durerea si inflamatia. 

(articol Salt of the Earth)