Dan Fasie

Palmares:

• 4 martie 2017 – Romanian Championships, Cluj-Napoca, Romania, cat. U73 - Locul al II- lea
• 5 martie 2016 – Romanian Championships, Cluj-Napoca, Romania, cat. U73 - Locul I
• 3 octombrie 2015 – Romanian Championships, Cluj-Napoca, Romania, cat. U73 - Locul I
• 18 octombrie 2014 – Romanian Championships, Iasi, Romania, cat. U73 - Locul al II- lea
• 6 octombrie 2013 – Romanian Championships, Brasov, Romania, cat. U73 - Locul I
• 2 decembrie 2011 – IJF World Cup, Jeju, Korea, cat. U73 - Locul al VII- lea
• 25 iunie 2011 – World Cup, Sao Paulo, Brazilia, cat. U66 - Locul al II- lea
• 4 iunie 2011 – World Cup, Bucuresti, Romania, cat. U66 - Locul I
• 3 decembrie 2010 – IJF World Cup, Suwon, Korea, cat. U66 - Locul I
• 29 mai 2010 IJF – World Cup, Sao Paulo, Brazilia, cat. U66 - Locul al II- lea
• 14 martie 2009 – Romanian Championships U23, Oradea, Romania, cat. U73 - Locul I
• 1 februarie 2009 – Romanian Championships, Cluj-Napoca, Romania, cat. U73 - Locul I
• 5 decembrie 2008 – World Police Championships, Tripoli, Libia , cat. U66 - Locul I
• 21 noiembrie 2008 – European Championships U23, Zagreb, Croatia, cat. U66 - Locul al III- lea
• 2 noiembrie 2008 – Swedish Open, Borås, Suedia, cat. U66 - Locul al II- lea
• 18 octombrie 2008 – International Judo Cup of Dubrovnik, Croatia, cat. U66 - Locul I
• 4 octombrie 2008 – Romanian Championships, Cluj-Napoca, Romania, cat. U66 - Locul I
• 23 martie 2008 – Romanian Championships U23, Oradea, Romania, cat. U66 - Locul I
• 22 februarie 2008 – Super World Cup, Hamburg, Germania, cat. U66 - Locul al V- lea
• 24 noiembrie 2007 – European Championships U23, Salzburg, Austria, cat. U66 - Locul al II- lea
• 17 februarie 2007 – World Cup Budapesta, Ungaria, cat. U66 - Locul al VII- lea
• 26 noiembrie 2006 – European Championships U23, Moscova, Rusia, cat. U66 - Locul I
• 8 noiembrie 2006 – European U20 Championships, Tallinn, Estonia, cat. U66 - Locul I
• 13 august 2006 – A-Tournament U20, German Open Berlin, cat. U73 - Locul al III- lea
• 29 iulie 2006 – A-Tournament U20, Cetniewo, cat. U66 - Locul I
• 4 iunie 2006 – A-Tournament U20, Lion, Franta, cat. U66 - Locul I
• 30 aprilie 2006 – A-Tournament U20, St. Petersburg, Rusia, cat. U66 - Locul al III- lea
• 1 aprilie 2006 – Romanian Championships U20, Sibiu, Romania, cat. U66 - Locul I
• 12 martie 2006 – Romanian Championships, Oradea, Romania, cat. U66 - Locul I
• 23 octombrie 2005 – Romanian Championships U23, Pitesti, Romania, cat. U66 - Locul al
• 30 septembrie 2005 – European U20 Championships, Zagreb, Croatia, cat. U66 - Locul al VII- lea
• 31 iulie 2005 – A-Tournament U20, Cetniewo, cat. U66 - Locul I
• 10 iulie 2005 – B-Tournament, Istanbul, Turcia, cat. U66 - Locul al III- lea
• 27 iunie 2015 – Creative Tournament Graz, Austria, cat. U73 - Locul I
• 13 mai 2015 – European Police Championships, Dresden, Germania, cat. U73 - Locul I
• 17 aprilie 2005 – Romanian Championships, Brasov, Romania, cat. U66 - Locul al II- lea
• 2 aprilie 2005 – World Cup, Bucuresti, Romania, cat. U66 - Locul al VII- lea
• 27 februarie 2005 – Romanian Championships U20, Oradea, Romania, cat. U66 - Locul I
• 10 septembrie 2004 – European U20 Championships, Sofia, Bulgaria, cat. U60 - Locul al V- lea
• 1 august 2004 – A-Tournament U20, Jičín, Cehia, cat. U60 - Locul I
• 9 mai 2004 – A-Tournament U20, Kiev, Ucraina, cat. U60 - Locul al III- lea
• 2 mai 2004 – Romanian Championships U20, Constanta, Romania, cat. U60 - Locul I
• 24 august 2003 – European Cadet Championships U17, Baku, Azerbaijan, cat. U55 - Locul al II- lea