Produse asemanatoare cu Himalaya Karela (Bitter Melon) 60 Caps | Suport pentru metabolismul glucozei

Himalaya Karela (Bitter Melon) 60 Caps | Suport pentru metabolismul glucozei
5 din 1 voturi
Trebuie sa fii logat pentru a putea da o nota
31,00 lei
Indisponibil
* Obtii 3% reducere daca te autentifici inainte de a plasa comanda.
* Taxa de transport este 15 lei
Pentru comenzile mai mari de 250 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzile mai mari de 250 lei transportul este gratuit.
Pentru comenzi telefonice
0359 / 889 413 sau 0733 / 065 996
0359 / 889 413 sau 0733 / 065 996
Descrierea produsului Himalaya Karela (Bitter Melon) 60 Caps | Suport pentru metabolismul glucozei
Flacon cu 60 de capsule (60 de portii)
Pepenele galben amar (bitter melon) sustine metabolismul glucozei.
Karela de la Himalaya este un supliment alimentar cu o formula unica botanica preparata din extract de fruct de Karela (Momordica charantia - pepene galben amar). Karela este cunoscuta pentru ca ajuta metabolismul carbohidratilor.
Beneficii:
• ajuta la mentinerea unui nivel normal al glucozei din sange
• nu contine zahar, coloranti artificiali, arome artificiale, soia sau lactate
Nu contine: lactate, lactoza.
Tara de origine: India
Greutate neta: 33 g
Compozitia nutritiva
Mod de administrare Himalaya Karela (Bitter Melon) 60 Caps | Suport pentru metabolismul glucozei
Portia este formata din 1 capsula. Se ia 1 capsula de 2 ori pe zi dupa mese.
Atentie!
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.
Nu este recomandat copiilor sub 14 ani.
Contraindicat femeilor insarcinate si care alapteaza.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra la temperatura camerei sub 30°C.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.
Nu este recomandat copiilor sub 14 ani.
Contraindicat femeilor insarcinate si care alapteaza.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra la temperatura camerei sub 30°C.