Blog despre culturism

Despre Rich Piana | 5% Nutrition

Rich Piana si 5% Nutrition sunt doua nume care au devenit sinonime in nutritia sportiva din intreaga lume pentru performante maxime. In cuvintele regretatului Rich, cei “5% ii reprezinta pe aceea dintre noi [care] suntem dispusi sa facem totul pentru a ne atinge obiectivele.”

Rich a fost o inspiratie pentru milioane de oameni, atat prin cariera sa de culturist, cat si prim figura sa motivationala. Aiura mesajului sau este simpla, dar puternica: urma sa dea orice si tot ce avea pentru a-si atinge obiectivele. Pe parcurs, dorea sa le ofere fanilor sai locuri in primul rand la evenimentele principale, chiar viata sa, iar in acest proces, a fost urmarit de multi pe canalele sale de YouTube si Instagram.

Urmaritorii lui Rich Piana s-au obisnuit repede cu mesajele sale motivationale, mantrele, tehnicile sale de antrenament, nutritia si prepararea meselor. Cele mai cunoscute aspecte ale vietii sale au devenit fundatia companiei 5% Nutrition.

Depozitul principal
De la inceputurile sale din 2014, 5% Nutrition s-a extins de la vinderea echipamentelor sportive pana la a vinde suplimente nutritive in intreaga lume. Producatorii asigura consumatorii de calitatea produselor.

Controlul calitatii
Cei de la 5% Nutrition si-au perfectionat cu atentie procedurile standard de operare pentru a asigura consumatorilor suplimente de inalta calitate. Colaboreaza doar cu producatori de ingrediente in conformitate cu GMP (sau cu bunele practici de fabricatie), iar procesul de fabricatie este conform cu o serie de practici care asigura calitatea.

Rich Piana | Legenda continua
Inca de la infiintarea 5% Nutrition, Rich Piana a avut sustinerea fanilor sai pe retelele de socializare. A stiut totul inca de la inceput si s-a asociat in mod intelept cu experti din ramurile nutritiei sportive si a suplimentelor nutritive. A angajat experti si consultanti pentru conceperea produselor 5% Nutrition.

Cea mai mare parte a echipei Rich a ales sa continue drumul sub deviza 5% Nutrition chiar si dupa ce si-au pierdut liderul in august 2017. Acestia lucreaza in continuare pentru dezvoltarea a noi suplimente si pentru extinderea liniei de produse, ramanand fideli viziunii pe care a avut Rich atunci cand a infiintat compania.

Rich Piana | Bodybuilder american | 1970 – 2017

Esti parte a 5% Nation care defineste familia de 5% pe care echipa o cunoaste, o iubeste si o respecta. Impreuna, suntem Natiunea de 5%.

Gasesti suplimentele Rich Piana 5% Nation pe www.megaproteine.ro