Blog despre culturism

Avantajale consumului de proteina pentru masa musculara MASS-TECH

MASS-TECH | Mai multa proteina, calorii mai bune & rezultate mai grandioase

MASS-TECH conceput pentru culturisti | sistem proteic multi-fazic | construieste masa & forta

80 g proteina |
MASS-TECH contine 80 g de proteina atunci cand este amestecat cu lapte degresat, care asigura proteine cu eliberare rapida, medie si lenta. Sistemul proteic multi-fazic ofera organismului toti aminoacizii esentiali in ritmuri variate.

17 g BCAAs |
Doza formulei proteice atunci cand este amestecata cu 2 cani de lapte degresat ofera 17 g de BCAAs si 8 g de leucina, care alimenteaza muschii scheletici, mentine rezervele de glicogen din muschi si ajuta la reducerea cantitatii de proteina descompusa.

1010* calorii |
Formula puternica MASS-TECH ofera 1010 calorii derivate din proteina de inalta calitate si carbohidrati rapid digerabili. Este cel mai versatil gainer de pe piata. Poate fi administrat o singura data pe zi sau impartit in doua jumatati de portie.

156 g* carbohidrati |
Ofera 156 g de carbohidrati atunci cand este amestecat cu 2 cani de lapte degresat. Acestia transforma rapid creatina din muschi si promoveaza refacerea glicogenului din muschi, punand intreg corpul intr-o stare anabolica.

*Valabil pentru aroma Milk Chocolate.

CRESTE FORTA INTR-UN TIMP MAI SCURT
Spre deosebire de alte gainere care contin creatina putina sau deloc, MASS-TECH ofera 10 g validate clinic pentru a imbunatati forta foarte rapid.

INFORMATII CARE AU LA BAZA STUDIILE INTR-O UNIVERSITATE AMERICANA DE PRESTIGIU

SUBIECTII TESTATI AU CRESCUT RAPID IN MASA MUSCULARA!
Un studiu care a durat 8 saptamani a examinat contributia adaugarii a 2000 de calorii (2 portii de MASS-TECH contin peste 2000 de calorii atunci cand sunt amestecate cu 2 cani de lapte degresat) la o dieta bogata in proteine (aprox. 2300 de calorii) si in completarea unui program de antrenamente adecvat. In medie, subiectii au castigat aproximativ 3 kilograme de masa musculara.

SUBIECTII TESTATI AU CRESCUT IN VOLUM LA NIVELUL PIEPTULUI & BRATELOR!
Acelasi studiu a demonstrat ca subiectii au castigat volum muscular la piept si brate. Au crescut aprox. 3 cm (1.2 inci) la nivelul pieptului si 1.2 cm (0.5 inci) la brate.

Gasesti suplimentul nutritiv MASS-TECH disponibil pe www.megaproteine.ro AICI.