Produse

Proteine masă musculară

Proteine masă musculară

Gainerele sunt suplimente nutritive care te ajuta sa cresti in greutate si in masa musculara. Aceste suplimente, prin intermediul nutrientilor de inalta calitate (proteine, aminoacizi si carbohidrati), iti hranesc masa musculara si te ajuta sa te refaci mai repede dupa antrenamente.

numar de produse (30) vezi toate


Proteine

Proteine

Suplimentele proteice comercializate de MegaProteine contin proteine concentrate extrase din zer, lapte, oua, soia, colostru, carnea de vita si alte surse vegetale sau animale. Proteinele constituie baza tuturor suplimentelor nutritive pentru culturism, acestea hranind muschii si ajutand la obtinerea formei fizice mult dorite. Concentratele proteice au un aport scazut de grasimi si carbohidrati. Aceste proteine amplifica sinteza proteica, sustinand functia imunitara.

numar de produse (55) vezi toate


Creatină

Creatină

Suplimentele cu creatina oferite de MegaProteine iti stau la dispozitie, atat in formule de sine statatoare, cat si in combinatie cu diferite proteine, aminoacizi sau carbohidrati, pentru a- ti imbunatati performantele sportive.

numar de produse (24) vezi toate


Aminoacizi

Aminoacizi

Aminoacizii stau la baza formarii proteinelor, insa spre deosebire de concentratele proteice, aminoacizii sunt absorbiti mult mai usor de catre organism. Suplimentele nutritive oferite de MegaProteine cuprind amestecuri de aminoacizi lichizi sau sub forma de pastile. In culturism, aminoacizii sunt foarte importanti, deoarece ajuta la refacerea organismului si la dezvoltarea masei musculare.

numar de produse (45) vezi toate


Oxid nitric

Oxid nitric

Suplimentele nutritive cu oxid nitric - oxid de azot - permit o crestere accentuata a masei musculare, acesta fiind un puternic agent vasodilatator. Oxizii nitrici trebuie luati inainte de antrenament, dand muschilor posibilitatea sa fie alimentati cu un flux sangvin marit si, prin urmare, cu mai mult oxigen si nutrienti. Monoxidul de azot are un rol critic in potentarea capacitatii de efort a muschilor din timpul antrenamentului si grabirea refacerii de dupa antrenament.

numar de produse (21) vezi toate


Vitamine şi minerale

Vitamine şi minerale

Vita Line Sport va ofera suplimente alimentare cu o gama variata de vitamine, minerale, oligoelemente si extracte naturale din plante. Vitaminele si mineralele sub forma de suplimente nu trebuie sa lipseasca din regimul niciunui sportiv, deoarece muschii si intregul organism au nevoie de un aport sporit de vitamine si minerale in conditii de efort fizic si stres.

numar de produse (20) vezi toate


Slabit-Arderea grasimilor

Slabit-Arderea grasimilor

Suplimentele pentru slabit au la baza stimulente de tipul cafeinei si extracte din plante cu efect lipotrop si energizant, care ajuta la cresterea termogenezei si arderea grasimilor. De asemenea, aceste suplimente pentru slabit contin extracte naturale care scad pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

numar de produse (36) vezi toate


Performanţă sportivă

Performanţă sportivă

Suplimentele nutritive pentru imbunatatirea performantelor sportive stimuleaza sinteza proteica, completeaza regimul alimentar cu aminoacizi esentiali, cu catena ramificata si rezervele de glicogen. De asemenea, aceste suplimente pot contine antioxidanti, extracte naturale de plante, vitamine si minerale si alte ingrediente care imbunatatesc performantele.

numar de produse (31) vezi toate


Băuturi energizante

Băuturi energizante

Bauturile energizante pentru sportivi au un continut ridicat de aminoacizi, vitamine si extracte naturale, care au proprietatea de a energiza si mari capacitatea de efort a organismului.

numar de produse (5) vezi toate


Batoane proteice

Batoane proteice

Batoanele proteice sunt gustoase si accesibile oricui. Aceste batoane sunt de mare ajutor celor care trebuie sa urmeze un regim alimentar strict, greu de respectat in conditiile permanentei lipse de timp, caracteristice vietii moderne.

numar de produse (14) vezi toate


Înlocuitori de mese

Înlocuitori de mese

Suplimentele care inlocuiesc mesele sunt suplimente alimentare pe baza de proteine alaturi de un continut mediu de carbohidrati. Acestea se numesc impropriu suplimente nutritive, deoarece constituie mese complete din punct de vedere nutritional.

numar de produse (1) vezi toate


Încheieturi, Ligamente

Încheieturi, Ligamente

Suplimentele nutritive din aceasta categorie au fost create special pentru a-ti sprijini si proteja incheieturile si tendoanele atunci cand te antrenezi cu greutati.

numar de produse (8) vezi toate


Pentru femei

Pentru femei

In aceasta categorie au fost adaugate suplimente care pot fi administrate si de catre femei si de catre barbati, dar si suplimente recomandate doar femeilor. Suplimentele se vor regasi si in categoriile lor principale (Proteine masa musculara, Proteine, Creatina, Aminoacizi, Vitamine si minerale, Slabit-Arderea grasimilor, Sanatate, Accesorii).

numar de produse (2) vezi toate


Pentru vegetarieni

Pentru vegetarieni

Aceasta categorie a fost creata pentru cei care urmeaza programe de nutritie vegane sau vegetariene, fie ei sportivi, persoane active sau iubitori de alimentatie sanatoasa.
Toate produsele din categoria "Pentru vegetarieni" sunt fabricate in conditii stricte, din materii prime raw. Aceste suplimente pot fi incadrate si in categoriile: organic, vegan, raw, fara gluten, fara lactoza, fara aditivi, de calitate superioara.

numar de produse (3) vezi toate


Sănătate

Sănătate

Un stil de viata sanatos te ajuta sa te mentii la o greutate optima, sa fii energic si reduce riscul aparitiei bolilor.

numar de produse (28) vezi toate


Alimente

Alimente

O dieta constand in hrana sanatoasa te va ajuta sa iti tii greutatea sub control, promoveaza sanatatea inimii, previne bolile relationate cu obezitatea si ajuta la digestie.

numar de produse (10) vezi toate


Fructe crude si uscate

Fructe crude si uscate

Fructele uscate au aceeasi valoare nutritionala ca si cele proaspete, dar intr-o forma mai concentrata. Fructele uscate reprezinta o sursa de vitamine si minerale, fibre, proteine si carbohidrati.

numar de produse (4) vezi toate


Detoxifiere

Detoxifiere

Detoxificarea consta in purificarea organismului de toxine. Corpul uman este supus zilnic la substante toxice pe care le luam din aer si din produsele pe care le consumam. Pentru a ne pastra sanatatea, trebuie sa eliminam toxinele din corp. Produsele pentru detoxificarea organismului au ca scop cresterea in energie si vitalitate.

numar de produse (10) vezi toate


Accesorii

Accesorii

Accesoriile pentru fitness si culturism constau in echipamente sportive, manusi, tricouri, centuri si multe altele.

numar de produse (75) vezi toate


Produse gratis

Produse gratis

Fiecare client, care cumpara in valoare minima de 400 de lei, isi poate alege unul din produsele oferite in mod GRATUIT afisate mai jos.
De fiecare data cand se depaseste multiplul pragului de 400 de lei, va veti putea alege un produs in plus. Astfel, la o comanda de 800 de lei, veti primi 2 produse gratis, la o comanda de 1200 de lei, 3 produse gratis s.a.m.d....

numar de produse (12) vezi toate


Lichidari de stoc

Lichidari de stoc

In categoria “Lichidari de stoc” se incadreaza suplimente care vor expira intr-un timp relativ scurt, suplimente care sunt disponibile intr-un numar limitat sau suplimente care au ambalajul usor deteriorat. Din motivele enuntate mai sus, produsele din aceasta categorie, au si un pret mai mic decat celelalte.
Detaliile privind aspectele neclare ale acestor suplimente, vor fi discutate telefonic, in urma efectuarii comenzilor.

numar de produse (14) vezi toate