Produse

Proteine masă musculară

Proteine masă musculară

Gainerele sunt suplimente nutritive concepute, atat pentru barbati, cat si pentru femei, care sustin cresterea in greutate si in masa musculara. Aceste suplimente, prin intermediul nutrientilor de inalta calitate (proteine, aminoacizi si carbohidrati), hranesc masa musculara si ajuta la refacerea mai rapida de dupa antrenamente.

numar de produse (36) vezi toate


Proteine

Proteine

Suplimentele proteice comercializate de MegaProteine au ca surse proteinele vegetale, proteinele extrase din zer, lapte, oua, soia, colostru, carne de vita. Proteinele constituie baza tuturor suplimentelor nutritive pentru persoanele active, barbati sau femei, acestea hranind muschii si ajutand la obtinerea formei fizice mult dorite. Concentratele proteice au un aport scazut de grasimi si carbohidrati, amplifica sinteza proteica, sustinand functia imunitara.

numar de produse (76) vezi toate


Creatină

Creatină

Suplimentele pe baza de creatina oferite de MegaProteine sunt la dispozitia barbatilor sau femeilor, atat in formule de sine statatoare, cat si in combinatie cu diferite proteine, aminoacizi sau carbohidrati, pentru a imbunatati performantele sportive.

numar de produse (29) vezi toate


Aminoacizi

Aminoacizi

Aminoacizii stau la baza formarii proteinelor, insa spre deosebire de concentratele proteice, aminoacizii sunt absorbiti mult mai usor de catre organism. Suplimentele nutritive oferite de MegaProteine cuprind amestecuri de aminoacizi lichizi sau sub forma de tablete. In culturism, aminoacizii sunt foarte importanti, atat pentru barbati, cat si pentru femei, deoarece ajuta la refacerea organismului si la dezvoltarea masei musculare.

numar de produse (61) vezi toate


Oxid nitric

Oxid nitric

Suplimentele nutritive cu oxid nitric - oxid de azot - permit o crestere accentuata a masei musculare, acesta fiind un puternic agent vasodilatator. Oxizii nitrici trebuie luati inainte de antrenament, dand muschilor posibilitatea sa fie alimentati cu un flux sangvin marit si, prin urmare, cu mai mult oxigen si nutrienti. Monoxidul de azot are un rol critic in potentarea capacitatii de efort a muschilor din timpul antrenamentului si grabirea refacerii de dupa antrenament. Suplimentele pe baza de oxid nitric pot fi consumate si de barbati si de femei.

numar de produse (23) vezi toate


Vitamine şi minerale

Vitamine şi minerale

Vita Line Sport va ofera suplimente alimentare pe baza de vitamine, minerale, oligoelemente si extracte naturale din plante. Vitaminele si mineralele nu trebuie sa lipseasca din regimul niciunui sportiv, barbat sau femeie, deoarece muschii si intregul organism au nevoie de un aport sporit de vitamine si minerale in conditii de efort fizic si stres.

numar de produse (30) vezi toate


Slabit-Arderea grasimilor

Slabit-Arderea grasimilor

Suplimentele pentru slabit au la baza stimulente de tipul cafeinei si extracte din plante cu efect lipotrop si energizant, care ajuta la cresterea termogenezei si arderea grasimilor. De asemenea, aceste suplimente, pentru barbati sau femei, contin extracte naturale care scad pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

numar de produse (56) vezi toate


Performanţă sportivă

Performanţă sportivă

Suplimentele nutritive pentru imbunatatirea performantelor sportive stimuleaza sinteza proteica, completeaza regimul alimentar cu aminoacizi esentiali, cu catena ramificata si rezervele de glicogen. De asemenea, aceste suplimente pot contine antioxidanti, extracte naturale de plante, vitamine si minerale si alte ingrediente care imbunatatesc performantele persoanelor active, fie barbati, fie femei.

numar de produse (47) vezi toate


Băuturi energizante

Băuturi energizante

Bauturile energizante pentru sportivi au un continut ridicat de aminoacizi, vitamine si extracte naturale, care au proprietatea de a energiza si mari capacitatea de efort a organismului. Pot fi consumate si de catre barbati si de catre femei.

numar de produse (9) vezi toate


Batoane proteice

Batoane proteice

Batoanele proteice sunt gustoase si accesibile oricui. Aceste batoane sunt de mare ajutor barbatilor si femeilor care trebuie sa urmeze un regim alimentar strict, greu de respectat in conditiile permanentei lipse de timp, caracteristice vietii moderne.

numar de produse (20) vezi toate


Înlocuitori de mese

Înlocuitori de mese

Suplimentele care inlocuiesc mesele sunt suplimente alimentare pe baza de proteine alaturi de un continut mediu de carbohidrati. Acestea se numesc impropriu suplimente nutritive, deoarece constituie mese complete din punct de vedere nutritional.

numar de produse (1) vezi toate


Încheieturi, Ligamente

Încheieturi, Ligamente

Suplimentele nutritive din aceasta categorie au fost create special pentru a sustine si proteja incheieturile si tendoanele barbatilor sau femeilor, in timpul antrenamentelor cu greutati.

numar de produse (10) vezi toate


Pentru femei

Pentru femei

In aceasta categorie au fost adaugate suplimente care pot fi administrate si de catre femei si de catre barbati, dar si suplimente recomandate doar femeilor. Suplimentele se vor regasi si in categoriile lor principale (Proteine masa musculara, Proteine, Creatina, Aminoacizi, Vitamine si minerale, Slabit-Arderea grasimilor, Sanatate, Accesorii).

numar de produse (3) vezi toate


Pentru vegetarieni

Pentru vegetarieni

Aceasta categorie a fost creata pentru barbatii sau femeile care urmeaza programe de nutritie vegane sau vegetariene, fie ei sportivi, persoane active sau iubitori de alimentatie sanatoasa.
Toate produsele din categoria "Pentru vegetarieni" sunt fabricate in conditii stricte, din materii prime raw. Aceste suplimente pot fi incadrate si in categoriile: organic, vegan, raw, fara gluten, fara lactoza, fara aditivi, de calitate superioara.

numar de produse (2) vezi toate


Sănătate

Sănătate

Un stil de viata sanatos ajuta barbatii si femeile sa se mentina la o greutate optima, sa fie energici, reducand riscul aparitiei bolilor.

numar de produse (37) vezi toate


Alimente

Alimente

O dieta constand in hrana sanatoasa va ajuta, atat barbatii, cat si femeile, sa isi tina greutatea sub control, promoveaza sanatatea inimii, previne bolile relationate cu obezitatea si ajuta la digestie.

numar de produse (38) vezi toate


Fructe crude si uscate

Fructe crude si uscate

Fructele uscate au aceeasi valoare nutritionala ca si cele proaspete, dar intr-o forma mai concentrata. Fructele uscate reprezinta o sursa de vitamine si minerale, fibre, proteine si carbohidrati, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

numar de produse (8) vezi toate


Detoxifiere

Detoxifiere

Detoxificarea consta in purificarea organismului de toxine. Corpul uman este supus zilnic la substante toxice pe care le luam din aer si din produsele pe care le consumam. Pentru a ne pastra sanatatea, trebuie sa eliminam toxinele din corp. Produsele pentru detoxificarea organismului au ca scop cresterea in energie si vitalitate. Sunt adresate atat barbatilor, cat si femeilor.

numar de produse (15) vezi toate


Accesorii

Accesorii

Accesoriile pentru antrenamentele de fitness si culturism au fost concepute pentru imbunatatirea eforturilor si atingerea obiectivelor intr-un timp mai scurt. Antreneaza-te folosind accesorii de calitate: manusi de sala, centuri si curele de protectie pentru spate, shakere sau pahare pentru proteine, tricouri fitness si pantaloni de antrenament, genti de sala si altele.

numar de produse (119) vezi toate


 Mostre

Mostre

Poti testa suplimentele nutritive Megaproteine, cumparand mostrele acestora.

numar de produse (13) vezi toate


Produse gratis

Produse gratis

Fiecare client, care cumpara in valoare minima de 400 de lei, isi poate alege unul din produsele oferite in mod GRATUIT afisate mai jos.
De fiecare data cand se depaseste multiplul pragului de 400 de lei, va veti putea alege un produs in plus. Astfel, la o comanda de 800 de lei, veti primi 2 produse gratis, la o comanda de 1200 de lei, 3 produse gratis s.a.m.d....

numar de produse (18) vezi toate


Lichidari de stoc

Lichidari de stoc

In categoria “Lichidari de stoc” se incadreaza suplimente care vor expira intr-un timp relativ scurt, suplimente care sunt disponibile intr-un numar limitat sau suplimente care au ambalajul usor deteriorat. Din motivele enuntate mai sus, produsele din aceasta categorie, au si un pret mai mic decat celelalte.
Detaliile privind aspectele neclare ale acestor suplimente, vor fi discutate telefonic, in urma efectuarii comenzilor.

numar de produse (10) vezi toate