Despre noi


Megaproteine comercializeaza online suplimente nutritive pentru sportivi. Cuprinzand o gama variata de produse de cea mai buna calitate, Megaproteine pune la dispozitia clientilor: creatina, proteine, proteine masa musculara, oxid nitric, aminoacizi, vitamine, minerale, produse pentru slabit si performanta sportiva.

Echipa Megaproteine ofera, telefonic si online, consultanta in materie de suplimente, nutritie si programe de antrenament. Pentru a veni in ajutorul celor interesati s-au creat, in detaliu, programe de antrenament si nutritie pentru toate categoriile de persoane si toate obiectivele.

Sediul Megaproteine se afla in Oradea, pe strada Savinestilor, nr. 2.

Megaproteine incearca sa ofere clientilor sai cele mai bune servicii, livrand oriunde in tara in 24-48 de ore. Toti clientii care se inregistreaza ca membri pe site-ul www.megaproteine.ro, beneficiaza permanent de un discount de 3%.

Pentru detalii in materie de colaborare, consultanta si comenzi, va stam la dispozitie de luni pana vineri, de la 9:30 la 17:30. Numerele de telefon la care ne puteti contacta sunt 0359 / 889 413  sau 0733 / 065 996.